Song For You

Screen name
FIQEAZY(Skype)

Website
http://fiqeazy.blogspot.com
http://www.facebook.com/fiqeazy
http://www.reverbnation.com/mcfiq
http://www.myspace.com/flowweazy
http://www.friendster.com/fiqeazy

And like MC FIQ di facebook atau add 26C26B02
Thanks

Thursday, August 18, 2011

:)

Senangnya hati kau.Senangnya kau lafazkan kata putus sebegitu.Tak tahu nak kata macam mana dah.Aku rasa tak berguna langsung bagi kau.Kau buang aku macam tu sahaja.Aku tak sanggup tinggalkan kau tapi kau senang hati melafazkan kata putus sebegitu.Segala yang aku lakukan untuk kau hanya sia-sia.Aku tak sangka sungguh hati kau sebenarnya benci pada aku.Kau hanya mahu mempermainkan perasaan aku.
 Semua kenangan aku bersama kau hanya satu pembohongan yang selama ini aku tak pernah tahu yang kau hanya nak mempermainkan aku.Kau buat aku serik untuk setia.Kenapa korang semua buat aku macam ni.Bila aku sayang,cinta,setia dan sedia berkorban untuk korang,korang tinggalkan aku.Apa salah aku ? apa aku buat dekat korang semua.Tak mengapalah.Mungkin ini sudah suratan aku.

Fiq,tak kisah lah apa yang terjadi kau tetap fiq.Kau still Muhammad Firdaus Bin Mohd Radzi.Aku takkan berubah.Aku adalah diri aku :)
Aku tak tahu kena aku badmood gila harini.Tak pernah pun aku rasa sebegini.Rasa macam nak pukul orang pun ada tapi aku tak mahu puasa aku terbatal so aku bersabar sahajalah.

5 comments:

  1. mungkin nie dugaan bulan puasa untuk awak..
    dan siapa tahu..
    dengan terjadinya semua nie ada hikmah disebaliknye and pahala yg berlipat kali ganda sebab awak berjaya tahan rasa marah yg juga sifat syaitan..
    sabar k..
    saya doakan kebahagiaan awak..
    best of luck

    ReplyDelete
  2. thanks kawann :)
    tapi saya tetap akan menunggu dia :)

    ReplyDelete
  3. semoga dia akan kembali pada awak and sedar kesalahannya...
    tabahkan hati...

    ReplyDelete
  4. ok..
    i wish best of luck 2 you...
    :)

    ReplyDelete