Song For You

Screen name
FIQEAZY(Skype)

Website
http://fiqeazy.blogspot.com
http://www.facebook.com/fiqeazy
http://www.reverbnation.com/mcfiq
http://www.myspace.com/flowweazy
http://www.friendster.com/fiqeazy

And like MC FIQ di facebook atau add 26C26B02
Thanks

Wednesday, November 3, 2010

NEW POST !

SAYANG DIA GILA GILA !!



FUYOOO ! isteri saya pandai main futsal tu .Match semalam ? dia memang wehh .Jangan main-main sama team dia.Menang berapa ? menang penalti 2-1 *gelak.tak sangka kamu pandai main futsal kan sampai saket tu dia main futsal.Hope kamu cepat sembuh tau sayang.Tu la,main terlampau hebat sangat.Ntah skill apa dia guna ntahh*gelak+guling-guling.

DIA ni gila sikit.Tak habis-habis cakap saya gila tapi diri sendiri tak sedar dan dia ni KEJAM.Suka belasah saya*geram.Dia ni dah kawin dengan saya pada 27 sept 10 tapi kami tak ada anak lagi tau*gelak.

TODAY dia sakit.Saya sangat sedih.Tapi nak buat macam mana kan dah sakit.Tak boleh buat apa pun selain suruh dia pergi HOSPITAL or KLINIK yang berdekatan.Hope baby sihat-sihat sahaja nanti and cepat sembuh tahuu.

BABY ! bila dapat date lagi ni ? i miss you ni.Dan dan pulak jumaat cuti dah tu sabtu dan ahad busy.DAMN ! macam mana ni.I need to see you.Baby is my blood and my ganja !*nangis guling-guling.

Baby,ILOVEYOUDAMNDAMNDAMNDAMNMUCHSAYANG ! bie happy and sangat bahagia dengan baby.THANKS A LOT BABE ! muahhhhhxx ! 



LIYANA HANEE.
Hari yang best weyhh.Lama tak jumpa kamu kan LIYANA HANEE*gelak.Kamu sama saja macam dulu.Tak berubah.Macam tu la baru best.Kesian Nana ,dia lepak dengan saya sampai jadi gila oh.Terhantuk sana,terhantuk sini.Biasa la , saya memang suka buat dia jadi gila*bangga+gelak guling-guling.Saya suka tengok mata kamu.Sangat comel time kamu makan cokelat ! dan dia comel sebab mata dia bulat macam kucing cerita shrek*gelak.

ASHRAF
Nanti belanja aku makan pulak.Belanja awek saja tahu.Aku laki ni ko taknak belanja.JAGA KO.

SYIERA HANEE
Selamat berjumpa lagi hari tu.Syieraaaaaa~ Saya ada photo kamu yang lawak*gelak macam setan.Nanti saya post di FACEBOOK alright ? kalau takanak kena post,kamu kena belanja saya makan KFC(wow ! memilih)*gelak.Kamu best eh lepak dengan BF baru di library.Ni jeles ni.Bini saya di rumah.Takpe takpe,nanti saya bawa bini saya jalan-jalan and date.Kamu jangan jeles*gelak.Kamu comel la syeira*bangga la tu tapi serious ni comel.biasa la mahu jumpa orang kan kan*gelak.Pandai kamu snap photo kan tapi still ada yang buruk.Takpe,kita belajar dari kesilapan :p * gelak kuat-kuat .

4 comments:

  1. haha tahu takpe. jahat fiq ny :D lain kali jgn la tgk i makan tau, tak boleh nak makan nanti =_= hehe and i'll remember the crazy conversation between me, u and asraf. haha. thanks for the great day buddy :)

    ReplyDelete
  2. kau jeles erk syiera ad bf .. bf dy lonjong cm dy kan .. haha ..

    ReplyDelete
  3. bangang punya yus! bukan BF laaaaaaaa -.-' thanks fiq (: ILOVEYOUUUUUUUUUUU <3

    ReplyDelete